Returnering af online bestillinger

Hvis du har købt dit produkt online fra Bang & Olufsen hjemmesiden, kan du returnere det og få en refundering inden for 30 dage efter modtagelse af dit produkt. Du skal bare indsende vores online ordre returformular med alle de nødvendige oplysninger, så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.

RETURNERINGER AF ONLINE ORDRER →

Vær opmærksom på, at hvis du bor udenfor UPS-opsamlingsruten, og en opsamling af UPS derfor ikke kan tilbydes, skal produktet sendes eller afleveres på det nærmeste UPS-sted. Du vil modtage oplysninger, hvis UPS ikke kan opsamle dit produkt.

Bemærk venligst:
Hvis du købte dit Bang & Olufsen-produkt fra en af vores forhandlere eller en tredjeparts hjemmeside, henviser vi til den enkelte butiks returpolitik, hvis relevant, og beder dig venligst kontakte købsstedet for yderligere hjælp.

Klik her for information om vores online returpolitik.